MORE LOOK NO HANDS - Wayne Dobson
Varenummer: 3342
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
 •  
Fælles for numrene i ”Look, No Hands” – er, at de er umådelig lette at udføre, men har stor virkning. De fleste kan faktisk udføres næsten uden tryllekunstnerens hjælp. Dobsons præsentationer er guld værd!


Mere information

 • Wayne Dobson behøver ikke den store introduktion. I mange år havde han sit eget ugentlige TV-show ”A Kind of Magic”, der også blev vist i Danmark. Her kunne man som seer nyde en fin kombination af trylleri og god humor, og Wayne høstede meget anerkendelse for hans fornyelse af genren. Klik på YouTube-linket for et eksempel på en meget Dobsonsk korttrick.

  Efter at Dobson blev ramt af sklerose, har hans måde at takle sygdommen på affødt endnu mere respekt om personen. Trods svært handikappet er han stadig særdeles aktiv og udgiver tricks og skriver bøger. Her har vi et fint eksempel på det sidste.

  Fælles for numrene i ”More Look, No Hands” – er, at trickene er umådelig lette at udføre, men ikke desto mindre med stor virkning. De fleste kan faktisk udføres næsten uden tryllekunstnerens hjælp. Sammen med effekterne leveres  Dobsons egne præsentationer, og det er dem, som i virkeligheden er alle pengene værd.

  I hæftet her beskrives i alt ti effekter:

  Compatibility - No need for chat up lines with this trick
  Best Friends - Everybody will want to be your best friend after performing this miracle
  AFCAAN - Another F#%*$^G card at any number
  Sharpie 2 - Like the original but much sharper
  Mind Ray - From the creative genius Jerry Sandowitz
  On the Button - Better than being off the radar?
  Rainbow - Guaranteed to strike gold at the end of this trick
  The Nine Card Problem - A Jim Steinmeyer Gem! You will baffle yourself with this one
  Cash Back - Does what it says on the tin "You get your cash back!"
  The Unnamed Card - The ultimate packs small, plays big

  Hæftet er på 32 sider og anbefales til dig, der ønsker materiale (både scene og close-up) der fungerer og underholder ude i den virkelige verden.