MIN ES-RUTINE - af David Lindgreen
Varenummer: 1552
.
DKK 85,00 / stk
DKK 68,00 ekskl. moms
 •  
David Lindgreen lærer dig sin håndtering af fire-es rutinen kendt som McDonald's Aces. Dansk illustreret hæfte, der fører dig sikkert hele vejen igennem rutinen. Lær en sand klassiker inden for kortmagien.


Mere information

 • Johann Nepomuk Hofzinser, en af kortmagiens største nyskabere, vidste hvad han gjorde, da han for halvandet hundrede år siden skabte et fire-es-trick, som skulle opnå klassikerstatus i magiens verden.
  One-Armed McDonald, en af close-up-trylleriets mest kommercielle personligheder, vidste hvad han gjorde, da han gravede Hofzinsers trickfrem og moderniserede det, så rutinen levede op til vore dages krav om at være strømlinet og slagkraftig.
  Dai Vernon, en af den magiske verdens allerstørste tænkere, vidste hvad der var et flot nummer når han så det, og populariserede tricket i sine mange seminarer over hele verden.

  Efter at have anvendt nummeret i femogtredive år fremlægger David Lindgreen nu sin version af tricket, hvor fire esser placeres på bordet med tre kort oven på hvert af dem. De tre esser forsvinder ét af gangen,og hver gang på en mere forbløffende måde end den foregående. Til slut ligger alle fire esser samlede i den fjerde bunke!

  Det er en rutine, som er stærk nok til at være afslutningsnummeret påenhver close-up-tryllers program, og som kan vises både close-up eller fraden lille scene. Der er kælet for detaljerne i tricket, og publikum vil sværge på, at alle kortenes forsider og bagsider omhyggeligt er vist, og at alle kortene er blevet omhyggeligt talt - men ikke desto mindre sker miraklet lige for deres øjne. Ikke én gang og ikke to gange, men hele tre gange!

  Fem tusinde ord og 40 tegninger forklarer og gennemgår rutinen, så du i løbet af kort tid selv kan få dette fremragende trick på dit program ogforbløffe dine omgivelser.

  For at kunne udføre dette nummer, skal du bruge tre special esser og et tilsvarende spil kort. Du kan købe bog og kort samlet ved at bestille varenummer 1554.