MISCHIEF - Ian Harling & Martin Nyrup
Varenummer: 2789
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
 •  
Bøgerne "Sleight of Mind" og "Geist" var begge milepæle indenfor mentalgenren og anses i dag af mange for "obligatorisk læsning", hvis man har interesse for NLP, suggestion og hypnose. Her er de to bøger samlet med yderligere 100 nye sider.


Mere information

 • Do you want to know a secret?

  Bøgerne "Sleight of Mind" og "Geist" var begge milepæle indenfor mentalgenren og anses i dag af mange for "obligatorisk læsning", hvis man har interesse for NLP, suggestion og hypnose i optræden og/eller dagligt virke.

  Nu har forfatterne Ian Harling og Martin Nyrup genbesøgt begge bøger, revideret og opdateret dem og har hertil adderet over 100 sider med helt nyt materiale.

  Harling & Nyrup's skrivestil er ærlig, underholdende og direkte. Her får du råt for usødet hvad som virker, men ligeså vigtigt hvad som ikke virker, indenfor verdenen af psykologisk manipulation.

  "Mischief" indeholder et overflod af ideer til optræden / præsentation og til egen udvikling af nyt originalt materiale. Ydermere indeholder bogen over 25 originale effekter og hypnotiske rutiner med detaljeret forklaring.

  Du lærer også at bringe scene performance ind i dit hverdagsliv og forstå, hvordan du succesfyldt interagerer med andre - hvordan du kan virke mere sympatisk, selvsikker og indsigtsfuld - på og udenfor scenen og dette med bemærkelsesværdig lethed.

  "Mischief" er en kæmpebog på 440 sider. Engelsk tekst.

  "Terrific! You can not be a serious performer without it" - Henrik Fexeus

  "(Sleight of Mind)... is a real one-off and shouldn't be missed - highly recommmended. 5 stars out of 5". - MagicWeek.co.uk

  Vi har købt restpartiet af denne bog, og kan derfor sælge den et pænt stykke under den tidligere udsalgspris.