PURE IMAGINATION - Scott Robinson
Varenummer: 5195
.
DKK 540,00 / stk
DKK 432,00 ekskl. moms
 •  
Fantastisk smuk bog på over 300 sider med 46 af de herligste, interessante og visuelle close-up effekter, ledsaget af omkring 740 tydelige farvefotos. Bogen er skrevet af Andi Gladwin og John Campbell.


Mere information

 • Utrolig flot tryllebog og en sand forkælelse for dig, der er vild med godt, inspirerende og gennemtænkt close-up trylleri.

  I over 20 har Scott Robinson delt sit fantastiske trylleri, men kun i sjældne publikationer som ”The Trapdoor” og seminarhæfter. Nu – endelig – har Andi Gladwin og John Campbell sammen fået samlet og beskrevet 46 af hans bedste idéer. En herlig blanding af djævelsk gode hemmeligheder, sjove påfund og fantastisk visuel magi. Alt gennemtestet og afprøvet i den virkelige verden.

  Her er noget for alle, næsten uanset hvilket niveau du er på. Det meste ligger dog i ”sleight of hand” genren, så der er noget at øve på, men nogle af rutinerne er også helt enkle at gå til.

  Bogen er fantastisk flot – ja, Vanishing Inc mener selv, at det er den fineste publikation de endnu har udgivet – og det siger ikke så lidt. 304 store kraftige sider, hvor teksten er ledsaget af hele 740 farvefotos. Det hele indbundet og der er ikke sparet på noget.

  Forær dig selv en gave, der vil give dig mange gode timer.

  "Pure Imagination by Andi Gladwin, Scott Robinson and John Campbell var en fantastisk flott bok – noe av det beste jeg har sendt på lenge." - Kurt Bai