SECRET AGENDA - Roberto Giobbi
Varenummer: 2907
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
  •  
Tilbage i genoptryk! Med denne nye bog inviteres du til at tilbringe et år inde i Roberto Giobbis hjerne… På 424 sider finder du 366 artikler - et emne for hver dag i året. Det kan være et nyt trick, et greb, en teknik, en lækker detalje...


Mere information

  • Med denne nye bog inviteres du til at tilbringe et år inde i Roberto Giobbis hjerne… Der ialt 366 artikler - et emne for hver dag i året (og så er der også tænkt på skudår). Det kan være et nyt trick, et greb, en teknik, en lækker detalje, en oplevelse, en forretningsstrategi, et tip omkring optræden, en udfordrende tanke, et helt nyt koncept eller en indsigtsfuld betragtning. Hver gang du slår op i bogen, vil du blive både overrasket og beriget.

    Roberto Giobbi er forfatteren bag de utroligt populære Card College bøger, og så er han professionel tryllekunstner og en formidabel underviser. Bogen indeholder også hidtil upubliceret materiale fra hans gode venner - der bl.a. inkluderer Fred Kaps, Ascanio, Juan Tamariz, Lennart Green og David Williamson. Bogen her er tilegnet hans kolleger verden over, og den ligner ikke noget andet tryllelitteratur.

    En stor og smuk bog på 424 sider med materiale spændende fra kort og close-up til stand-up og sceneeffekter, teori, filosofi og humor.