STARS OF MAGIC BOOK
Varenummer: 3714
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
 •  
Mange mener, at Stars of Magic er den bedste bog, der nogen sinde er skrevet om close-up trylleri. Den indeholder 40 tricks, hvoraf hele 18 kommer fra Dai Vernon. Netop nyudgivet i fin paperback version på 176 sider.


Mere information

 • Mange mener, at Stars of Magic er den bedste bog, der nogen sinde er skrevet om close-up trylleri. Den indeholder 40 tricks, hvoraf hele 18 er fra Dai Vernons pen. Resten af bidragene er fra John Scarne, Bert Allerton, S. Leo Horowitz, Jacob Daley, Jarrow, Francis Carlyle, Slydini og Ross Bertram. Alle med stjernestatus inden for vores verden og Stars og Magic indeholder da også en lang række effekter, der i dag er selvfølgelige klassikere på ethvert professionelt close-up repertoire.

  Vi nævner i flæng:
  Slydinis Paper Balls over the Head,
  Ross Bertrams Coin Assembly,
  Dai Vernons Triumph
  – og sådan kunne vi blive ved...

  Mesterværket er nyudgivet af Meir Yedid, der nænsomt har behandlet de originale fotos og yderligere tilføjet en bonussektion til om bogens historie. 

  Bogen har længe været udsolgt, men er nu genudgivet i paperbackudgave af Meir Yedid. 176 sider med 378 illustrationer. Der medfølger to specielle bogmærker med legenderne påtrykt.

  ”Bogen vil være til daglig glæde for enhver tryller, som er villig til at studere og øve. Her kommer en lille opmuntring: Det er langt fra alle bogens tricks, der er egentlig svære. Kort sagt: Dette er et værk, som enhver seriøs close-up tryller bør have i sin samling.” -David Lindgreen

  "Very simply, one of the best books ever written on Close-Up Magic!" -Bill Malone

  "The best tricks from the best magicians of the best period of close-up magic. I have studied every trick in the book and most of them are or have been part of my performing repertoire." -Juan Tamariz

  "Stars of Magic is a goldmine that shines more brightly with each passing year." -Max Maven