THE CHAIN BIBLE - Mr. Swan
Varenummer: 3773
.
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
 •  
I dette nye danske hæfte finder du alt, hvad der er værd at vide om ”Fast And Loose”: det gamle svindelnummer med en metalkæde, hvor tilskuerne skal gætte hvorvidt deres finger vil hænge fast eller gå fri.


Mere information

 • Løst og fast om ”Fast And Loose”, også kendt som ”The Endless Chain”.

  ”Svindelnumre” som tre-kort monter og tre-skal spillet er særdeles populære i disse år. Tilskuerne bliver inddraget aktivt, og synes at det er sjovt at gætte med.

  I dette danske hæfte har Mr. Swan (alias Leif Damsgaard Jensen) samlet alt, hvad der er værd at vide om ”Fast And Loose”: det gamle svindelnummer, hvor en metalkæde lægges ud på bordet i et ottetal, og tilskuerne opfordres til at sætte en finger i kæden og gætte, om kæden vil hænge fast eller gå fri, når tryllekunstneren trækker i den.

  Ved hjælp af en lang række f.eks. teknikker, kan du som tryllekunstner bestemme, hvorvidt tilskueren skal gætte rigtigt eller ej. I "The Chain Bible" gennemgås grebene i de ældste varianter, der typisk blev spillet på et bord, grebene i yngre varianter, der typisk blev spillet på toppen af en opretstående tønde, og nogle helt nye greb, som er udviklet af forfatteren selv. Disse greb publiceres hermed på tryk for første gang.

  Desuden er der eksempler på alternative figurer, der kan være med til at variere spillet - og dermed øge underholdningsværdien. Der er også en række fif og andre små tiltag, der kan hjælpe med til at fremme det egentlige formål med at arbejde med kæden: at underholde. Endelig er der lidt om kædens historie og lidt om forfatteren.

  Hæftet er udgivet af Pegani, det er på 40 sider og teksten er gennemillustreret - med næsten 100 tydelige fotos! Benyt din egen kæde eller læg også en af vores "Fast and Loose Chains" med i indkøbskurven.

  "5 ud af 5 stjerner, og en stor tak for at lade os andre nyde godt af, hvad der har taget år, at studere sig frem til." - Karl Stigers