THE MAGIC RAINBOW - Juan Tamariz
Varenummer: 5045
.
DKK 1.280,00 / stk
DKK 1.024,00 ekskl. moms
 •  
NU er den på lager: Den engelske version af Juan Tamariz mammutværk på næsten 600 sider. The Magic Rainbow er fuld af "ægte" hemmeligheder, omkring kunsten at underholde og forbløffe med magi. 600 siders mesterværk.


Mere information

 • "I've waited more than twenty years to read this book, and the wait was worth it." – Michael Weber

  "The brilliance of Juan Tamariz, the greatest and most influential card magician alive, is the reason I can't wait to read this book, cover to cover." – David Blaine


  ENDELIG er Juan Tamariz’ mammutværk – The Magic Rainbow – blevet oversat fra spansk til engelsk. Manden, der af de fleste betragtes som vores største nulevende magiker, skrev denne bog for at hjælpe andre til at blive bedre tryllekunstnere. Her finder du værktøjer, teknikker og velfunderede tanker om, hvordan vi kan præsentere vores trylleri, så det er maksimalt underholdende samtidig med, at det skaber forundring, fascination og giver vores tilskuere en følelsesmæssig oplevelse.

  Tilbage i 1988 udkom The magic Way, hvor Juan forklarer sit system til at gøre de hemmelige metoder nærmest umulige for tilskueren at opdage og regne ud. I The Magic Rainbow fører han os læsere med videre på rejsen mod at give publikum den ultimative magiske oplevelse.
  Alle bøger fra Juan Tamariz' hånd har status af klassikere inden for den magiske litteratur, og alle os, der ikke har spanskkundskaber får nu også chancen for, at læse og lære af dette, hans måske vigtigste værk.

  Det er en teoretisk bog med essays, forklaringer, afsløringer, indblik og analyser. Det er Tamariz’ kærlighedsserenade til magien og magikere overalt i verden. Der er 40 års tanker nedfældet fra en af vores mest respekterede kunstnere og tænkere.

  Stor flot bog på 594 sider. Oversat til engelsk af Rafael Benatar.

  Hvis du betragter dig selv som en seriøs student af magiens væsen, må du læse dette stykke vigtige litteratur. Der er ikke så meget at betænke sig på… Bestil førsteudgaven af den engelske version, mens du kan.