THE SHOW DOCTOR - Jeff McBride
Varenummer: 3457
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Her er den! Jeff McBrides første rigtige bog, som rigtig mange inden for trylleverdenen har ventet på. Med 11 originale rutiner samt tanker, gode råd og praktiske tips til hvordan du kan blive en bedre tryllekunstner og forbedre din karriere.


Mere information

 • Her er den! Jeff McBrides første rigtige bog, som rigtig mange inden for trylleverdenen har ventet på. 

  I The Show Doctor finder du:

  -  Hele 11 af Jeff McBrides originale rutiner, der aldrig før har været publiseret. Der er noget for alle: scene illusioner, stand-up rutiner, manipulation, close-up, kort og mentalisme.

  -  Alle de populære artikler som McBride i en årrække har skrevet til Magic Magazine (2007-2010). Artiklerne er revideret og opdateret med nye tanker og tips til bogen her.

  -  Interviews og praktiske idéer til hvordan du kan forbedre din optræden og få en mere succesfuld karriere som tryllekunstner.

  Desuden får du online-adgang til 30 minutters helt nye videoklip, der supplerer bogen.

  Vi har af flere omgange hentet Jeff McBride til Skandinavien, og ingen der har oplevet ham kan være i tvivl om, at vi her taler om en af vor tids mest betydningsfulde magikere. Han er ikke alene en meget dygtig udførende kunstner, han er også en eminent underviser og så har han virkelig noget på hjerte.

  En flot bog på næsten 300 store sider. Engelsk tekst.

  "If you only read one magic book this year, make it The Show Doctor."  - Lance Burton

  "I truly believe that Jeff McBride is the best guide to improving your magic show in the world today." - Mac King

  "Some magicians have asked me if I was going to write a sequel to my one and only book, Maximum Entertainment. In many ways I truly feel that sequel is what you are holding in your hands right now."  - Ken Weber