THE ULTIMATE MARKED DECK BOOK - Ivan Lapland
Varenummer: 2800
.
DKK 325,00 / stk
DKK 260,00 ekskl. moms
  •  
Denne bog er fyldt med tricks, der kan udføres med et mærket spil kort. Den er lavet af folkene bag "The Ultimate Marked Deck", der ligner et almindeligt spil Bicycle, men hvor bagsiderne snedigt viser de hemmelige oplysninger.


Mere information

  • Denne publikation omhandler effekter der kan udføres med et mærket spil kort. Eller rettere... "The Ultimate Marked Deck", der er et spil Bicycle mærket på en særlig snedig og (for tryllekunstneren) let læselig måde.

    Du lærer du hvordan du uset kan komme til at læse mærkerne og derefter får du hele 36 tricks af meget forskellig karakter! Bl.a. en super-rutine kaldet "Coincidence", hvor den optrædende og en tilskuer hver vælger et kort, hvorpå de finder hinandens kort, der oven i købet viser sig at være ens! Der er falskspil rutiner, numre med arrangerede kort, numre der præsenteres som hukommelsesteknik og meget mere. Bogen indeholder bidrag fra bl.a. Darwin Ortiz, Gaëtan Bloom og Michael Weber.

    I sin anmeldelse i Pegasus+ skrev David Lindgreen:
    Det er en fin bog, særdeles interssant, og den bør kunne give enhver læser mindst et usædvanligt nummer - som hovednummer eller afslutningsnummer, og jeg anbefaler den gerne!

    145 sider ledsaget af de nødvendige fotos. Engelsk tekst.