FAST & LOOSE CHAIN
Varenummer: 6233
.
DKK 195,00
DKK 156,00 ekskl. moms
  •  
Hvis du nogensinde har prøvet at vise "Fast & Loose" aka "Endless Chain", så ved du hvordan det virkelig kan fange dine tilskuere. Svindelnummeret hvor du bestemmer, om tilskueren placerer sin finger det rigtige sted. Her er den perfekte kæde.


Mere information

  • "Fast and Loose" aka "Endless Chain" er en klassiker inden for kunsten af hustle og svindle. Faktisk menes teknikken med kæden at være over 500 år gammel og forud for både 3-skal spillet og 3-kort monten

    Hvis du nogensinde har prøvet at vise kæden for publikum, så ved du hvor optagede de bliver af det. Mulighederne kan varieres uden ende - præcis som kæden - og den er lige til at have med i lommen. Klik på videoen og nyd en præsentation af legendariske Ricky Jay.

    Det du køber her, er selve kæden i præcis den rette længde og tyngde. Der findes undervisningsmateriale rundt omkring i litteraturen og på video, men på dansk kan vi varmt anbefale hæftet "The Chain Bible" af Leif Damsgaard.

    Disse kæder er lavet af poleret rustfrit stål, og guldversionen er belagt med ægte 18K guld, hvilket giver kæden en flot og varig glans. Kæderne er 180 cm. lange, 5 mm. bred og 1,4 mm. tyk og vejer omkring 72 gram.