RED HEART DOUBLE CROSS - Mark Southworth
Varenummer: 4125redheart
.
DKK 495,00 / stk
DKK 396,00 ekskl. moms
 •  
MagicSmith har nu lavet en version af Double Cross med en RØD sharpie, hvormed du kan tegne et RØDT HJERTE i din hånd - og få det til at hoppe til en tilskuers hånd! Kærligt tvist på en af vores mest populære effekter.


Mere information

 • Vi bruger ofte Mark Southworths DOUBLE CROSS som eksempel på en type effekt, som vi elsker at sælge. Simpelthen fordi vi ved, at køberen med sikkerhed kommer til at få SÅ meget glæde af den. Nu har MagicSmith lavet denne nye model, der leverer nøjagtig samme effekt, men det sorte kryds er erstattet med et rødt hjerte!

  Bed en tilskuer om at række hånden frem og knytte den. Du tager en tusch op af lommen og tegner et rødt hjerte midt på din egen håndflade, hvorefter du også knytter hånden. Du puster, knipser eller "fist bumper"... Når du åbner din hånd, er hjertet væk. Og når tilskueren åbner sin hånd... er det lille røde hjerte nu tydeligt tegnet midt i hendes egen håndflade!


  Hjertet i tilskuerens hånd er tegnet med vandfast sharpietusch og er ikke lige til at gnide væk. Tilskueren vil gå væk med et lille sødt magisk minde (der dog selvfølgelig kan vaskes af med vand og sæbe).

  Hemmeligheden bag Double Cross er djævelsk snedig og super praktisk. Der er intet svært og alle vil kunne lære at udføre det. Pennen skal blot ligge lommen, så er den klar til brug - igen og igen. Det er det perfekte walk-around trick.

  Red Heart Double Cross kommer komplet og klar til brug med den specielle røde Double Cross Sharpie Pen og udførlig engelsk videoinstruktion. 

  Køb trygt - og glæd dig til at sprede magi, smil og kærlighed.