CLOSE-UP RINGSPILLET
Varenummer: 159
.
DKK 85,00 / stk
DKK 68,00 ekskl. moms
  •  
"Ringspillet" eller "LInking Rings" er en sand klassiker inden for magien. Her får du 4 forkromede ringe i en praktisk størrelse (11 cm.). Kommer med udførlig dansk instruktionsvideo, hvor du lærer at kæde dem sammen - og skille dem ad igen.


Mere information

  • Ringspillet er en sand klassiker indenfor magien og et nummer alle snakker om. Vi sælger selvfølgelig det professionelle ringspil med 8 store ringe, men vi kan også tilbyde dig denne lille model med 4 mindre ringe. Ringene har en diameter på 10-11 cm., og er ikke større end de altid kan ligge klar i din inderlomme.

    Med de 4 ringe kan du lave en god rutine, hvor ringene kædes sammen og skilles ad igen, som var de lavet af blødt smør. Du modtager et elegant sæt med forkromede ringe og med 10 minutters udførlig dansk videoinstruktion med Bjørn Christensen, hvor du lærer præcis hvad han viser på videoen. Vær forberedt på, at der skal øves lidt - men Bjørn hjælper dig rigtig godt i gang.

    Du kan vælge imellem to versioner af close-up ringspillet:
    - Standardversionen med 4 forkromede blanke ringe - 3 mm. tykke. Et fint sæt at starte med og til en særdeles rimelig pris.
    - Deluxe versionen (produceret af TCC) er med lidt kraftigere 4 mm. ringe, der er kælet lidt mere for den hemmelige detalje og de 4 ringe kommer i blød fløjlspose med snøre.