TORNADO CUBE - Dmitriy Polyakov & Henry Harrius
Varenummer: 5783
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
Kan du også lide at forbløffe med terningen, der i sin tid blev opfundet af Ernő Rubik? Så har den gode Henry Harrius nu lavet denne effekt, hvor du spinner terningen på toppen af din pegefinger! Perfekt som åbning eller til de sociale medier.


Mere information

 • Det meste inden for "Cube Magic" handler om at løse terningen eller få den til at matche en anden terning. Men med Tornado Cube, kan du dreje den på en ganske uventet måde...!

  Henry Harrius tager trylleri med de populære terninger helt nye veje. Et godt eksempel er hans ultra populære "Cube in Bottle" effekt. I samarbejde med Dmitriy Polyakov har han nu skabt en praktisk metode hvormed du kan spinne terningen som en basket ball på toppen af din fingerspids! Det ser fantastisk og naturstridigt ud. Som show-off til de sociale medier eller som en sjov indledning eller afslutning på dit trylleri med terninger.

  Det vilde er, at hemmeligheden er designet, så terningen kan undersøgers både før og effekter effekten. Samtidig kan du let inkorporere den med andre Henry Harrius effekter, såsom RD 360 eller Venom Cube.

  Hvert sæt kommer med alt hvad du behøver for at udføre effekten:
  1. Specialfremstillet gimmick (kan justeres til alle hænder)
  2. Fløjlspose til hjælpemidlet
  3. Klistermærker til terningen
  4. Skruetrækker
  5. Link til udførlig vejledning
  6. RD terning