PORTRAITS - Olivier Zaragosa
Varenummer: 6348
.
DKK 280,00 / stk
DKK 224,00 ekskl. moms
 •  
Med CELEBRITY PORTRAITS får du et lækkert kortspil med portrætterne af 52 internationale kendisser. I stedet for hjerter, klør, ruder og spar, kan dine tilskuere altså koncentere sig om berømtheder inden for sport, musik, politik og film. Super interessant. Ikke mindst til mentalisme...


Mere information

 • På det seneste er der kommet flere kortspil, med andre motiver end de 52 velkendte kort. Det giver mulighed for en helt andet tilgang og præsentation end almindelige korttricks, og er helt perfekt når det kommer til mentalisme og tankelæsning.

  På hylderne har vi bl.a. SNAPS fra David Jonathan og Dan Harlan, Craig Pettys EVOKE, Phill Smiths geniale FUSION MOSAIC PHENOMENON, kortspillet med VERDENS STORBYER og THE PASSPORT PROJECT DECK med alverdens flag fra Magic Dream - og fra samme firma har vi nu fået dette spil: PORTRAITS. Det indeholder 52 kort med portrætter af internationale kendisser inden for alle genrer.

  Spillet er i super kvalitet og du kan anvende det til at udføre dine helt almindelige korttricks. Blot skal tilskuerne ikke koncentrere sig om hjerter, klør, ruder og spar - men i stedet om berømtheder de kender inden for sport, musik, politik og film. Det er nærværende og interessant på en helt anden måde, og du behøver aldrig være bange for, at en tilskuer glemmer navnet på sit valgte kort.

  Med PORTRAITS spillet i hænderne, kan du nu let forcere en kendis eller læse tanker hvor du i din præsentation kan snakke om meget andet og mere interessant end "var det klør 8...?". 26 af kortene har røde bagsider og 26 kort har sorte bagsider, hvilket også gør det muligt at lave helt nye præsentationer på f.eks. "Oil & Water" og "Out of This World".

  Sammen med spillet modtager du en videoinstruktion der på halvanden time giver dig eksempler på 10 magiske effekter du kan vise med spillet her i hænderne. Men er du den kreative type, sidder du sikkert allerede med en god idé...?

  Pakken indeholder:
  • 52 kort med kendte personer
  • 1 forudsigelseskort
  • 1 kort med dobbelt forside
  • 1 kort med dobbelt bagside
  • link til 90 minutter videoinstruktion