FUN CUBE - Tora Magic
Varenummer: 6272
.
DKK 850,00 / stk
DKK 680,00 ekskl. moms
  •  
Sjov og visuel sceneeffekt, der kan forståes af alle. En stor rød terning forsvinder under ret umulige omstændigheder - og dukker op i den tomme papirpose hvor den kom fra. Perfekt til din børne- og familieforestilling!


Mere information

  • Tryllekunstneren viser en papirpose, hvorfra han tager en stor rød terning. Han placerer terningen på en lille base, forsegler den med en ramme med huller i og dækker derefter det hele med et hylster. Magikeren udfører sine magiske fagter hen i mod den tomme papirpose og selvsikkert løfter han hylsteret over terningen - men den er stadig præcis hvor han efterlod den...

    Nå - han må prøve igen og måske kræver det også lidt hjælp fra publikum... Terningen dækkes atter. De magiske fagter udføres imens tilskuerne råber nogle sjove trylleord. Når låget nu løftes, ER den store røde terning virkelig forsvundet! Både ramme og hylster er helt tomt, og magikeren kan triumferende trække terningen op af den før tomme papirpose!

    Nyt nummer over et tema, som vi alle ved (fra den klassiske Terningekasse) fungerer perfekt til et børne- og familiepublikum. Visuelt. Let at udføre. Og så er den magisk effekt let at følge for alle og så god, at den også vil forbløffe alle de voksne blandt publikum. 

    Du modtager terning, base, ramme og hylster sikkert pakket i en trææske. Du modtager også den specielle fremtryllende terning, solid papirpose og letforståelig videoinstruktion. 

    Hvis du kommer for at udføre FUN CUBE ofte (og det tror vi, du vil), vil du med tiden måske få behov for en ny frisk fremtryllende terning og papirpose. Skulle det bliver tilfældet, er hjælpen nær :-)