SPECIALPAKKET TRYLLESÆT - 6-8 år
Varenummer: 5200_6-8
.
DKK 300,00
DKK 240,00 ekskl. moms
 •  
Kender du et barn på 6, 7 eller 8 år, der kunne tænke sig at lære at trylle? Så lad Steen Pegani udvælge en tryllepakke der præcis matcher modtagerens alder og dit budget.


Mere information

 • Køb et specialpakket tryllesæt, så indholdet matcher modtagerens alder og dit budget. Vi lægger ikke 100 små plastikdingenoter i en æske, men finder nogle færre gode og solide tricks, som vi ved at den unge tryllekunstner vil få glæde af.

  Indholdet bliver nøje udvalgt af tryllekunstneren Steen Pegani, der selv har tryllet siden 9-års alderen og senere har hjulpet en hel generation af nye tryllekunstnere godt i gang. En håndpakket trylleæske for børn fra 6-8 år kan f.eks. indeholde tricks som Kartoteksæsken, Zig Zag Rebet, Bægerspillet og Det Magiske Trafiklys.

  Vi pakker de magiske finurligheder pænt ned i en kasse med silkepapir og sørger for, at der er udførlig dansk instruktion med til det hele.

  Hvert eneste tryllesæt bliver pakket med modtageren in mente, så er der noget specielt vi skal vide, kan du lave en notits til os derom i kommentarfeltet (under adressen).

  ...

  ”Tryllesættet til børn er genialt - skriv alder og evt lidt om barnet, og så mixer de en kasse med blandede tryllekunster. Der er virkelig value for money og de tricks der var havnet i Bobs kasse var spot on. Lækkert pakket, hurtigt modtaget og alt i alt 5 sikre stjerner!” - Søren Kiilerich

  ...

  Bemærk at fotoet blot er et illustrativt eksempel, da hvert sæt bliver "skræddersyet" præcis efter ønske.