CARDIOGRAPHIC LITE - Martin Lewis
Varenummer: 4732
.
DKK 780,00 / stk
DKK 624,00 ekskl. moms
 •  
Måske har du overvejet at udføre Martin Lewis' super kommercielle Sketchpad Card Rise? Nu er den kommet i en mindre udgave, der er let at have med, let at præparere og til under halv pris af den originale "storebror".


Mere information

 • Martin Lewis’ Signature Sketchpad Card Rise har gået sin sejrsgang i Den Magiske Verden. Den bliver dagligt vist af professionelle skandinaviske tryllekunstnere, den har været fast på Copperfields program i en lang periode og den sikrede Jon Dorenbos ”den gyldne knap” i America’s Got Talent i 2016.

  Effekten kort:
  En tilskuer vælger et kort, og du tager en tegneblok frem, for at tegne de tanker du modtager omkring kortet... Desværre viser det sig, at det kort du tegner er forkert, men du redder hurtigt situationen og laver kortet om til et helt spil – og, forklarer du, det valgte kort ligger INDE i spillet! Publikum er ikke imponerede, men nu sker der noget meget magisk, for langsomt stiger en tegning af det valgte kort op fra... tegningen! Til sidst, når det er kommet over halvvejs ud af "spillet" rives tegningen af, og gives til tilskueren som en uforglemmelig souvenir.

  Måske har du kigget på effekten men tænkt, at den enten var for stor, for dyr eller det at tegne, måske ikke lige var din ”ting”. Alle disse betænkeligheder er nu fejet af bordet med den nye CARDIOGRAPHIC LITE.

  Den er mindre og passer fint ned i f.eks. en computertaske.
  Den tager kun 15 sekunder at gøre klar til at vise igen.
  Det kræver ingen særlige evner inden for tegningens kunst.
  Og… den koster under det halve af hvad den originale gør!

  Komplet og klar til brug med hele 30 ekstra souvenir-ark. Og når du er løbet tør for dem, kan du her købe flere her: CARDIOGRAPHIC LITE REFILLS

  Klik på videoen og se mere, og gør så din bestilling. Det vil du ikke fortryde!