PERFUME - Ted Outerbridge
Varenummer: 4884
.
DKK 1.495,00 / stk
DKK 1.196,00 ekskl. moms
 •  
Med tilladelse fra Martin Lewis, har Ted Outerbridge nu fået produceret sin originale variant af den klassiske Sketchpad Card Rise. Hvis du mangler en ny rutine til dit voksenshow - og det ikke skal være noget med spillekort.


Mere information

 • Martin Lewis' "Sketchpad Card Rise" har gået sin sejsgang og er idag - et par årtier efter den blev opfundet - et populært indslag i rigtig mange forestillinger rundt omkring i Verden. Ted Outerbridge lavede tilbage i 2001 et twist på effekten, hvor der i stedet for et valgt kort, på magisk vis findes frem til hvilken parfume en kvinde har valgt. Den canadiske illusionist har lige siden haft det som en fast del af sit professionelle repertoire, og NU har han valgt (med Lewis' velsignelse) at få produceret nogle få eksklusive eksemplarer, så andre også kan få glæde af idéen. Hvis du oplevede Ted & Marions seminar, da vi havde dem på besøg, ved du, hvor god effekten er.

  Tryllekunstneren viser en stak store kort, hvor forskellige parfumeflasker er afbilledet. Han knytter en lille historie til nogle af dem, inden en tilskuer tilfældigt vælger en tilfældig. Tryllekunstneren beder tilskueren om at koncentrere sig om den valgte flaske, alt imens han forsøger at tegne den valgte parfume på en stor blok. Det viser sig dog ikke at være den rigtige parfume han har tegnet... så tegningen laves hurtigt om til at forestille en indkøbspose, hvori den rigtige parfume ligger (hævder tryllekunstneren). Nu kommer det magiske øjeblik, for langsomt, op af den tegnede papirspose stiger... den valgte parfumeflaske! Tegningen fryser fast, når flasken er halvt ude af posen, og den kan straks rives af blokken og gives til tilskueren som tak for hjælpen!

  Her har du en solid og underholdende stand-up eller scenerutine, der involverer en tilskuer på en sjov og elegant måde. En del vil nok - for variationens skyld - glæde sig over, at kunne få noget nyt "pack-flat-plays-big" på voksenprogrammet (uden at det er endnu et korttrick).

  Du modtager:
  - Stor tegneblok med spiral og kraftigt omslag - med indbyggede genialiteter.
  - De specielle kort til forcering af den rette parfume. Kortene måler 13 x 18 cm. og er farvetrykt på fin kvalitet karton.
  - Stor Sharpie tusch.
  - Refills nok til 12 shows.
  - Udførlig instruktion og idé til præsentatoin - udviklet og finpudset gennem tusindvis af foretillinger.

  Når du har vist nummeret 12 gange, kan du købe nye refill-pakker gennem os (eller lave dem selv - det er ikke så bøvlet igen).