OUT OF THE BOX - Mario López
Varenummer: 6289
.
DKK 1.350,00 / stk
DKK 1.080,00 ekskl. moms
 •  
Mario López har med OUT OF THE BOX udviklet en snedig magisk fusion imellem en messingbox og tre forskellige mønter. Du bliver nødt til at klikke og opleve hvor rent det er, når mønterne én af gangen forsvinder fra æsken. Anbefales varmt!


Mere information

 • Hvis du er til mønttrylleri, vil du knuselske dette sæt med mønter og messingboks – udviklet af spanske Mario López. 

  Tre forskellige typer mønter, en sølvmønt, en kobbermønt og en kinesiske mønt droppes helt rent ned i messingbeholderen - én efter én. Der er intet mistænkeligt eller unaturligt at spore, ingen mystiske greb eller bevægelser, der minder om hvordan f.eks. en Okito Coin Box normalt anvendes. Ikke desto mindre er det nok til, at mønterne én ad gangen forsvinder fra æsken og dukker op i din hånd.

  Og det er bare én rutine. Mario López viser på den medfølgende videoinstruktion flere andre muligheder – også hvor messingboksen slet ikke er i spil.

  De specielle mønt-gimmicks er omhyggeligt produceret af Kreis i Japan, der f.eks. også står bag de eminente magnetiske mønter som Kim Andersen har gjort kendte. Kvaliteten kan ikke blive bedre.

  Mario López er en kreativ kraft med hans helt egen tilgang til trylleri. Hvis du oplevede ham, da vi havde ham i Danmark i 2022, ved du hvad vi mener.

  Vi havde en dygtig ung erhvervspraktikant (Viggo Bech) i den uge hvor vi modtog de her sæt, og af alle de tryllesager han kiggede på, valgte han at satse sine penge på OUT OF THE BOX. Kan varmt anbefales!