Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Magisk Mentor

Videoen ovenfor er produceret af Iso Film og med gavmild og værdsat økonomisk støtte fra Sydbank Fonden.


Projekt Magisk Mentor er afsluttet!

Tak til Zakarias, Marius, Mads, Asger, Nicklas og Malthe for en ihærdig indsats og en flot afslutning på "Projekt Magisk Mentor" på Horsens Ny Teater fredag d. 1. september. Også en kæmpe stor tak til hele mentor-holdet fra at bakke at bakke op om idéen.
-Steen Pegani

Foto: Lise Kokholm

Lige nu trænes der...

Vi modtog i alt 24 ansøgninger på at være med i Projekt Magisk Mentor (se oplægget nedenfor). Alle videoer blev kigget grundigt igennem af de 12 professionelle tryllekunstnere, og efter en længere proces endte mentor-gruppen med 6 personer, som de så mest potentiale i at arbejde videre med. Holdet ser sådan her ud:

ZAKARIAS GIRSEL (17 år - fra Næstved) mentor: Peter Jacobsen
NICKLAS TOPP HAVLIT (15 år - fra Nyborg) mentor: Jan Hellesøe
MADS STRANGE (18 år - fra Århus) mentor: David Tholander
MARIUS BACH (14 år - fra Give) mentor: Kim Andersen
MALTHE BRAG (13 år - fra Ølstykke) mentor: Niels Krøjgaard
ASGER MADSEN (17 år – fra Greve) Joachim Solberg / Klaus Mulbjerg

 

 

Vil du se et eksempel på en af de videoer der vandt mentorernes hjerter, så klik nedenfor og oplev Zakarias Girsel præsentere sig selv...

Alle de mange dygtige unge magikere der ikke kom med, modtog en personlig mail og feedback på deres video, samt gode råd til, hvordan de bedst kommer videre og bliver endnu bedre.

Mentorer og elever har nu kontakt både fysisk og via nettet. Vil du se hvor dygtige de bliver – så sørg for at være på plads i Horsens fredag aften d. 1. september, hvor de viser hvad de har lært.

 

Zakarias og Peter fanget under en morgensession i Sorø. Den 17. august havde Zakarias, sammen med 3 andre elever, generalprøve ved arrangementet "Comedy Magic" i Århus.

Mads Strange under træningen med David i København, hvor også både Klaus Mulbjerg og Rune Klan hjalp til med udviklingen af hans akt.

Malthe Brag med hans mentor Niels Krøjgaard, der som noget af det første satte Malthe igang med at læse Maximum Entertainment af Ken Weber.

Kim Andersen med hans elev Marius Bach. Det ligner et frugtbart samarbejde - for begge parter...

ER DU IMELLEM 13 OG 19 ÅR
OG SUPER DYGTIG TIL AT TRYLLE?

- så giver vi dig nu en unik mulighed for at blive endnu bedre!

 

Tryllekunst er et erhverv, som man ikke uddanner sig til på traditionel vis. Vejen til at blive en dygtig og måske professionel tryllekunstner går via egne studier, træning, optræden og ikke mindst i mødet med andre inden for branchen.

Hvad sker der, hvis man i en periode kobler et ungt talent på en professionel og erfaren tryllekunstner? Det er præcis hvad vi med dette projekt vil forsøge at sætte i system og efterprøve værdien af.

12 mentorer står klar
Herunder kan du se holdet af 12 erfarne danske tryllekunstnere, der alle har magien som levevej. De har sagt ja til at påtage sig opgaven som ”Magisk Mentor” i en periode på 5 måneder. I det forløb vil 6 unge talenter modtage personlig sparring og få gode råd og vejledning, og projektet afsluttes med en præsentation af resultatet fredag d. 1. september på Horsens Ny TeaterHvem kan være med?
Du skal være mellem 13-19 år og rigtig dygtig til at trylle. Det kan være inden for close-up, scenetrylleri, stand-up, børnetrylleri, mentalisme, eller… Som du kan se på mentorteamet, afdækkes der samlet en stor bredde inden for vores fantastiske kunstart. Du skal være vild med at trylle, og have lyst til at udvikle, øve og optræde med dine evner.


Hvad skal du gøre?
Hvis det her lige er dig, skal du optage 2-5 minutters video, hvor du kort præsenterer dig selv og viser noget af det du kan, og viser - eller fortæller om - hvad du har lyst til at arbejde videre med. Du skal sende dit bidrag til tryl@pegani.dk – det kan være et link til en youtube, vimeo eller facebook video – eller du kan simpelt hen bare vedhæfte videoen som en fil.

Vi kigger på din video internt i mentor-gruppen, og deler den ikke med andre. Videoen kan sagtens være optaget med en telefon, og den behøver ikke at være flot redigeret. Men det er vigtigt at vi både får en fornemmelse af din stil og dine evner, så vi i givet fald kan finde den helt rigtige mentor til dig. Vi skal have din video senest d. 26. marts! 

Hvad sker der så?
I mentor-teamet kigger vi grundigt alle videoer igennem, og udvælger sammen de 6 unge talenter, som vi ser størst potentiale i. Alle der har deltaget får direkte besked senest d. 6 april. De 6 udvalgte vil blive kontaktet af deres mentor, så I sammen kan komme i gang med at gøre dig endnu dygtigere. Er du ikke blevet udvalgt vil du også få besked sammen med en nyttig kommentar til den video du sendte.

Hvis jeg bliver udvalgt, hvad så…?
Du vil i løbet af perioden skulle mødes 4 gange med din mentor. Det kan være ved dig, ved din mentor eller måske på et tryllejob eller ved et tryllemøde. Derudover kan I ringe og skrive sammen, lave skype-sessioner eller hvad der nu er behov for. Sammen skal I skabe en rutine, et nummer, en effekt, ”a showpiece” eller måske en hel lille akt, der kan vises for et publikum ude i den virkelige verden. Du skal være klar til at vise os hvad du har lært, når vi alle samles på Horsens Ny Teater fredag d. 1. september – som optakt til Peganis 30 års jubilæumskongres lørdag og søndag.

Det er gratis!
Pegani sponserer hver elev med op til kr. 5.000,-. Et beløb der i samråd med mentoren kan anvendes til transport, rekvisitter eller andre fornødenheder. Desuden får du som Magisk Mentor elev et gratis kongreskort samt overnatning og spisning til arrangementet d. 1.-3. september i Horsens.


Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Steen Pegani på tlf. 75620217 eller ved at skrive til steen@pegani.dk.

12 professionelle danske tryllekunstnere er klar til at lære fra sig:

Tænk igennem hvad du kunne tænke dig at arbejde seriøst med, og send os så din video. <BR>Det er en helt unik chance - og du har alt at vinde!

Magisk Mentor projektet arrangeres med opbakning fra Magisk Cirkel Danmark. Vi anbefaler alle trylleinteresserede at melde sig ind i en lokal trylleforening. Det er bl.a. i samværet med andre tryllekunstnere, at man udvikler sig og bliver bedre.