Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Om Steen Pegani

Steen Pegani Norra Brunn

Foto: Olav Holten

Firmaets indehaver er selv en rutineret tryllekunstner & entertainer med mange tusinde forestillinger i bagagen. Steen blev bidt at trylleriet som 10-årig og kan tydeligt huske, hvordan det er at vente på en sending bestilte trylleremedier. Ikke mindst derfor, gør firmaet en dyd ud af at være en af branchens hurtigste leverandører.

Samtidig høster Steen stadig erfaring "ude i marken" ved at optræde til arrangementer for både børn, familiepublikum og voksne. Desuden underviser Steen Pegani jævnligt ud i magiens kunst, hjælper på daglig basis kunder med at finde rette trylletricks og fungerer som magisk konsulent for shows, TV, film og teaterforestillinger.

Magisk Teambuilding
Steen Pegani er ophavsmanden til det originale og populære koncept "Magisk Teambuilding". Det er en spændende og anderledes måde at få 20-80 deltagere til at samarbejde omkring trylleri. Det mest magiske er næsten, at når arrangementet er slut, har alle optrådt for hinanden - og haft det hylesjovt med det! Arrangementet er perfekt som optakt til en firmafest eller som det kulørte (men nok så værdifulde) indslag i et kursusforløb.

Firmaer og arbejdspladser som Lego, DSB, Alm. Brand, Rambøll, Stark, Advodan, DONG, 3F, Coop Danmark og Det Kgl. Teater har allerede oplevet magien. Var det noget for din arbejdsplads? Så kontakt Steen Pegani for yderligere information.

Du kan læse meget mere og booke en optræden på www.steenpegani.dk

Herunder nogle uopfordrede tilbagemeldinger fra tilfredse kunder:

Der var utrolig underholdende og vi har kun haft positive tilbagemeldinger… og vi griner stadig ved kaffe bordet! Så tak for et godt show :-)
Rikke Berg Hansen, Jysk Landbrugsrådgivning

Tak for et godt arrangement :-) Jeg har i dag fået så mange positive tilbagemeldinger, så det er bare super dejligt.
Gitte Sønderby Jensen, It-Service, Region Syd


Tak for super god underholdning og din fantastiske måde at være på :-) Har aldrig mødt så tjekket og moderne en tryllekunstner før! Vi håber at ses igen.
- Louise Valeur, Aarhus Central Foodmarket

1000 tak for en rigtig god eftermiddag! Jeg har ikke andet en positivt at sige om "Magisk teambuilding" og har heller ikke hørt andet, end at alle var glade og synes de havde haft en god eftermiddag i magiens tegn :-) Så stor ros og tak til dig, det var en fornøjelse og en eftermiddag vi sent vil glemme!
-
Tina Schousboe, Rambøll

Mange tak for en super aften i går - den sad lige i skabet!
- Thor Ahmé Jakobsen, LEGO Education

Vi siger tusinde tak for sidst! Det var rigtig godt og jeg tror at alle morede sig. Der har kun været positive tilbagemeldinger. Mange havde helt ondt i maven af at grine, så det var en stor succes.
-Jane Vad Christensen, DSB