Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Flot ansigtsmaling til Halloween

På denne side finder du både videoguide og skridt-for-skridt instruktion til at sminke skræmmende og realistiske halloween ansigter, der kan skabe gys og gru.

Er du blevet bidt af en gal flagermus og kan du ikke få nok af halloween? Så finder du mange flere uhyggelige ansigter i vores inspirationsbøger med step by step guides og udførlige anvisninger.

 

Ved Pegani forhandler vi alle Grimas produkterne i guiden og nederst finder du også link til alt hvad du skal bruge.

 

Bliv inspireret til flere flotte ansigter i vores andre ansigtsmaling-guides her:

 

Lær at lave en fjollet eller skræmmende klovn

 

Lad dig udfordre med et fantastisk flot "Sugar Skull"

 

Se hvordan du laver en farlig tiger

 

God fornøjelse! 
𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟏

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟏

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟐

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟐

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟑

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟑

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟒

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟒

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟓

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟓

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟔

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟔

Trin 1: 

Afrens først huden du skal arbejde på med Grimas Cleansing Lotion. Tør huden efter med en serviet.

Du gør det lettere at modellere voksen ved at sætte den på håndryggen og skrabe den af igen med spatlen 2-3 gange. Allerede når du skraber Derma Wax'en ud, gør du strukturen mere fleksibel. Voksen skal være fleksibel men også fast og må absolut ikke blive for varm, blød og klæbende.

Påfør Derma Wax på huden med den runde side af spatelen. Luk forsigtigt kanterne med Derma Wax-spatelen, så der ikke kan komme fedt eller fugt ind under.

Trin 2: 

Udglat Derma voksens overflade og kanter med fingerspidsen og en smule Grimas Cleansing Creme.

Dup det hele over med en ren og tør makeupsvamp. Ved at gøre dette fjerner du den overflødige rensecreme  og skaber en hudlignende struktur.

Trin 3: 

Pudr det hele med en makeupsvamp med Grimas Transparent Powder for at mattere og fiksere, vend så svampen og forsæt med at duppe med den rene side indtil det overskydende pudder er fjernet.

Trin 4:

For at lave et ’åbent sår’, skal konstruktionen af Derma Wax ‘skæres op’ med den skarpe side af Derma Wax spatlen.

Tip: Lad modellen (især hvis det er et barn) på forhånd føle, at plastikspartlen ikke er rigtig skarp, for at forhindre en forskrækkelse, når snittet foretages.

Smør en lille smule Cleansing Creme på spidsen af spatlen. Det bevirker at spatlen lettere glider igennem Derma Wax’en og forhindrer den i at klæbe til spartlen. Hold Derma Wax spartlen skråt på huden, når du skærer, så spartlen ikke føles for skarp for modellen.

Trin 5: 

Farv bunden af såret med Grimas Water Make-up 101 og pensel 6 for at understrege dybde i såret.

Trin 6: 

Farv derefter siderne på indersiden af såret med Grimas Water Make-up 505 og pensel 6.

Trin 7: 

Til sidst afslut såret med Grimas Filmblood. Du kan påføre det direkte fra flasken.

 

 

Afrensning af produkter

Start med at skrabe størstedelen af Derma Wax af huden med Derma Wax Spartlen. Gør dette forsigtigt, da spartlen kan føles skarp.

 

Hvis der stadig er filmblod på huden, skal du først fjerne det med koldt vand (ved skylning eller ved hjælp af en make-up svamp).

 

Massér huden med Cleansing Creme og skrab derefter forsigtigt huden med Derma Wax Spartlen igen for at fjerne den klæbrige rest af makeup. Gentag massagen og skrab af flere gange som nødvendigt.

 

Hvis der dannes en let film på huden kan du afrense med Grimas Cleansing Creme. Brug ikke færdiglavede fugtige renseservietter eller Afschmink, da dette indeholder voks og olier som får vandmakeuppen til at hæfte sig endnu mere til huden.

 

Hvis huden føles tør efter at den er renset, kan der påføres en almindelig fugtighedscreme.

 

Hår som er farvet med Water Make-up (Pure) kan vaskes med shampoo.

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟕

𝐒𝐭𝐞𝐩 𝟕